26/03/2015

Dukas_2015 Spring Summer Collection

Το σημερινό ποστ είναι μία ωδή στην υπέρτατη συλλογή του Δούκα Χατζηδούκα για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015.
Smoothies Open Toe Pink
Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι ο αγαπημένος μου σχεδιαστής παπουτσιών, όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστεύω πως θα μπορούσε κάλιστα να είναι αρχιτέκτονας, μιας και κάθε του δημιούργημα αφενός είναι έργο τέχνης, αφετέρου είναι τόσο συμμετρική, που ακόμη και ένα symmetry freak σαν εμένα δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Η νέα του συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 δεν αποτελεί εξαίρεση. Απαρτίζεται από παπούτσια, κατά συντριπτική πλειοψηφία ψηλοτάκουνα, σε διάφορες ποιότητες δέρματος, γραμμές και χρώματα. Σουέντ, μπαμπού, ματ δέρμα ή δέρμα πύθωνα. Με τακούνι σιλουέτα ή σε edgy γραμμή σε μεταλλική απόχρωση, με πλατφόρμα ή ακόμη και φλατ. Σε παιχνιδιάρικο ροζ ή κίτρινο, κλασικό μπεζ ή καλοκαιρινό λευκό. Σε κάθε περίπτωση, οι γραμμές είναι απόλυτα θηλυκές και sexy, οι αποχρώσεις απίστευτα καλοκαιρινές και όλα τα παπούτσια είναι τόσο ιδιαίτερα (κλασικός Δούκας), που θα νιώσετε πριγκίπισσες όταν τα φορέσετε. 

Ρίξτε μια ματιά στα 10 πιο hot ζευγάρια της συλλογής και θα καταλάβετε. Τα δικά μου αγαπημένα είναι ένα ζευγάρι δίχρωμες (ροζ-κίτρινες) σουέντ γόβες, που είναι ήδη sold out. Τα δικά σας;

Deville Open Toe Pink

Drappe Silhouette Nude

Lime Deville

Pearl Caramel

Python Pump Bianco

Raffia Sandal Natural

Smoothies Booties Lime
Smoothies Pump

Tribal Sandal Bronze

Wedge Bamboo Cream
Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.
Όλες οι φωτογραφίες είναι από το Official website του σχεδιαστη: www.dukas.com.gr

No comments:

Post a Comment

Your thoughts