04/05/2015

Personal Style Monday_22: The one about the stripes on stripes


Το σημερινό ποστ θα μπορούσε δικαίως να ονομαστεί: "Κάλιο αργά παρά ποτέ". Με συγχωρείτε πολύ για τα αραιά ποστ, αλλά τον τελευταίο καιρό πού μυαλό για φωτογραφήσεις και outfits posts;

Με τούτα και με τ' άλλα, ο καιρός έφτιαξε οριστικά! Κι έτσι, επιτέλους ήρθε η εποχή που θα κρύψουμε τα χειμερινά μας στο βάθος της ντουλάπας (πόσο τα βαρέθηκα, αλήθεια!) και θα αναζητήσουμε λευκές δαντέλες, έντονα φλοράλ και μαρινιέρες, που ταιριάζουν γάντι όχι μόνο με τη ανεβασμένη μας διάθεση και το μυαλό που ήδη ταξιδεύει σε άκρως καλοκαιρινούς προορισμούς, αλλά και με την φύση που οργιάζει (με την καλή έννοια πάντα). 

Όπως έχουμε ξαναπεί, η άνοιξη είναι εποχή πειραματισμών. Γι' αυτό αποφάσισα να ρισκάρω λίγο περισσότερο και να συνδυάσω την υπέροχη (και πάμφθηνη) crop μαρινιέρα μου με ένα ριγέ chino παντελόνι. Αρκετά risky, δεν νομίζετε; Όμοιες αποχρώσεις, αντίστροφη φορά και μέγεθος των ριγών, έδωσαν στην εμφάνισή μου την απαραίτητη δόση 'ιδιαιτερότητας', ενώ τα γήινα αξεσουάρ με βοήθησαν να διατηρήσω το outfit προσγειωμένο. Περιμένω με ανυπομονησία τις εντυπώσεις σας.



Photos by Eva Kar

Μαρινιέρα Topshop, παντελόνι Zara, γόβες Ted Baker, hand cuffs Furla, δαχτυλίδι και σκουλαρίκια Accessorize Greece

2 comments:

  1. πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός και τα κομμάτια που διάλεξες ένα και ένα!! επιτέλους η εποχή για μαρινιέρες και φορεματάκια ανάλαφρα! φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Αψογη για αλλη μια φορα , εχεις το πιο υπεροχο στυλ πραγματικα ^^ και τα μαλλια σου πανεμορφα πρεπει να μας κανεις αναρτηση γι αυτα :P

    ReplyDelete

Your thoughts