19/12/2014

Casual Friday: The leather pants

Σήμερα είναι Παρασκευή. Η τελευταία Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα. Και δυστυχώς είναι εργάσιμη. Και λέω δυστυχώς γιατί η διάθεσή μας μόνο εργάσιμη δεν είναι. Αντίθετα, είναι -στο βαθμό που μας αφήνει το γενικότερο κλίμα της χώρας και οι συνθήκες- πιο casual και εκδρομική. Γιατί θέλουμε, ή ετοιμαζόμαστε, να αποδράσουμε. Ή έστω γιατί θέλουμε να το σκάσουμε από το γραφείο και να περάσουμε τη μέρα μας σε ένα χουχουλιάρικο καφέ.

Και τι θα φορέσετε; Γιατί όχι ένα δερμάτινο παντελόνι; Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και ένα δερμάτινο παντελόνι μπορεί να είναι εκτός budget, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα εξίσου στιλάτο αλλά πολύ πιο προσιτό faux leather παντελόνι. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω και σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάποιο που να ανταποκρίνεται στο γούστο και τον προϋπολογισμό σας.

Λοιπόν, το δερμάτινο παντελόνι (έτσι βαφτίζω για το ποστ αυτό όσα παντελόνια φαίνονται δερμάτινα, χωρίς απαραίτητα να είναι) θα δώσει μία σέξυ νότα στο ντύσιμό σας. Γι' αυτό το λόγο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ. Αν το συνδυάσετε με φαρδιά πλεκτά και casual παπούτσια, το cozy στοιχείο είναι αυτό που θα επικρατήσει. Αυτή την εκδοχή διάλεξα να σας παρουσιάσω κι εγώ, επιλέγοντας να το φορέσω με ένα απλό tank top, μία φαρδιά μάλλινη ζακέτα και τα πιο ελαφριά αθλητικά που υπάρχουν στον κόσμο αυτό, τα λατρεμένα μου New Balance. Το ίδιο παντελόνι θα μπορούσε να αποτελεί μέρος του ιδανικού βραδινού ντυσίματος, αν συνδυαζόταν με μαύρα ankle boots και ένα cropped top. Τι λέτε;


Photos by Eva Kar.

Faux leather pants από τα Zara, ζακέτα Lucifair-Mia, παπούτσια New Balance.

Υ.Γ. Ρίξτε μια ματιά και στα παρακάτω δερμάτινα παντελόνια για να πάρετε ιδέες.

#1: Uterque (via www.uterque.com): Η πολυτελής επιλογή.
#2: Zara (via www.zara.com): Το faux leather παντελόνι.
#3: Helmut Lang (via www.theoutnet.com): Η designer επιλογή σε εξαιρετικά μειωμένη τιμή. 
#4: Zara (via www.zara.com): Η ροκ εκδοχή.
#5: Uterque (via www.uterque.com): Η suede βερσιόν.
#6: Zara (via www.zara.com): Η παντελόνα.


1 comment:

  1. Γενικά λατρεύω το στυλ δερμάτινο-με casual ρούχα!Μου αρέσει πολύ το πως το συνδύασες!!

    ReplyDelete

Your thoughts