26/12/2014

Survival Guide: New Year's Eve

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει μείνει μέχρι το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Αλλά ας μην γελιόμαστε: ως λαός της τελευταίας στιγμής, έχουμε αφήσει την επιλογή του ιδανικού outfit για την τελευταία ώρα, με αποτέλεσμα να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Κορίτσια, ψυχραιμία! Το Mademoiselle Rania είναι εδώ με μία σειρά από ιδέες, ανάλογα με το στιλ της καθεμίας σας. Όποιο outfit και αν διαλέξετε, ένα είναι βέβαιο: ότι θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Αυτός άλλωστε δεν είναι και ο σκοπός;


Outfit #1: Η γυναικάρα με τα κόκκινα
Αν σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, χωρίς όμως να είσαι διατεθιμένη να προκαλείς, το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο ντύσιμο για σένα έχει ως βάση του ένα κατακόκκινο (λειτουργεί και ως γούρι για τη νέα χρονιά) πλισέ φόρεμα. Αν και το φόρεμα έχει girly ύφος, το πάνω-από-το γόνατο μήκος του και το εντυπωσιακό του χρώμα, θα σε αναδείξουν εύκολα σε βασίλισσα της βραδιάς, ενώ τα εντυπωσιακά αξεσουάρ σε χρυσή απόχρωση, θα ανεβάσουν το sex appeal σου στα ύψη. 
Φόρεμα και κολιέ από www.toi-moi.com, παπούτσια Giuseppe Zanotti (www.net-a-porter.com)

 Outfit #2: Η Carrie Bradshaw ξαναχτυπά
Αν είσαι πιστή φαν των στιλιστικών επιλογών της Carrie Bradshaw, σίγουρα το αγαπημένο σου festive outfit θα αποπνέει αέρα σύγχρονης γυναίκας, αλλά ταυτόχρονα θα παραπέμπει σε μία πιο ρομαντική εποχή. Μάλλον θα αποτελείται από μία μάξι τούλινη φούστα με διαφάνειες (ρομαντική και σέξυ μαζί), συνδυασμένη με crop τοπ και statement αξεσουάρ σε glamorous χρυσή απόχρωση. Αέρας Νέας Υόρκης σε ελληνικό πάρτυ; Yes please! (Δες μία παραλλαγή αυτής της πρότασης εδώ).
 Φούστα Chloe, τοπ Alice & Olivia, πέδιλα Jimmy Choo (όλα μέσω www.net-a-porter.com), τσάντα Jimmy Choo (μέσω www.mytheresa.com), σκουλαρίκια Mallarino (από www.theoutnet.com), blazer Zara (www.zara.com)

Outfit #3: The party queen
Αν είσαι ο τύπος της γυναίκας που συνδυάζει ιδανικά δυναμισμό και θηλυκότητα, συγχαρητήρια. Είσαι η ιδανική γυναίκα! Μάλλον σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο όπου πας, χωρίς όμως να αφήνεις περιθώρια στους άλλους να σε πλησιάσουν. Αυτό που χρειάζεσαι για να υπερασπιστείς και να προβάλεις αυτή την στάση ζωής είναι ένα outfit που να θυμίζει τελετή Oscar. Ένα total black outfit αποτελεούμενο από ένα sequined μάξι φόρεμα με εντυπωσιακά ανοίγματα και statement αξεσουάρ θα γίνουν ο σύμμαχός σου.

Sequined φόρεμα Τhe Knls (www.theknls.com), σκουλαρίκια Elizabeth Cole (μέσω www.theoutnet.com), clutch Bottega Veneta (μέσω www.mytheresa.com) και πέδιλα Saint Laurent (μέσω www.net-a-porter.com)

Outfit #4: The minimalistic choice
Αν η πρωταρχική σου έννοια για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι η άνεση, μάλλον πρέπει να επιλέξεις ένα jumpsuit. Είναι μία minimalistic επιλογή, η οποία, όμως, συνδυαζόμενη με σούπερ ογκώδη και εντυπωσιακά αξεσουάρ και παπούτσια, δεν θα σου στερήσει την χαρά του να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. 
Jumpsuit The Knls (www.theknls.com), κολιέ και handcuff Uterque (www.uterque.com), clutch Jimmy Choo (μέσω www.mytheresa.com) και mules Gianvito Rossi (www.net-a-porter.com).

Outfit #5: Η γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το δείχνει
Τέλος, αν είσαι μία γυναίκα δυναμική και επιτυχημένη, με ισχυρές δόσεις αυτοπεποίθησης, τόλμησε να υιοθετήσεις ένα λουκ αποτελούμενο από πολλά statement items, σε ασπρόμαυρους τόνους. Για παράδειγμα, λίγες θα τολμούσαν να συνδυάσουν μία λευκή χειμωνιάτικη τουαλέτα με ένα μάξι παλτό, τσάντα και παπούτσια σε ροκ ύφος και πολλά -αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ- δαχτυλίδια. Κι εσύ είσαι μία από αυτές.
Μάξι φόρεμα Alexander Wang και δαχτυλίδια Maison Martin Margiela (μέσω www.net-a-porter.com), παλτό Hobbs (www.hobbs.co.uk), τσάντα με κρόσια Roberto Cavalli (μέσω www.mytheresa.com) και ankle boots Sante (www.santeshoes.com)

Ό,τι και να επιλέξετε, μην ξεχάσετε να φορέσετε το χαμόγελό σας. Είναι αυτό που θα αναδείξει τη μοναδικότητά σας.
Καλή χρονιά σε όλες σας.

No comments:

Post a Comment

Your thoughts