24/02/2015

Personal Style Monday_14: The one about the cozy cardigan





Μερικές φορές, η απλότητα είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γυναίκας. Στο συγκεκριμένο ποστ προσέγγισα την έννοια της απλότητας δημιουργώντας ένα outfit από basic κομμάτια, όπως ένα κολάν, ένα tank top, μία δερμάτινη τσάντα και τα all time favourite Rayban clubmasters. Όλα σε μαύρο χρώμα, μιας και ποτέ καμία γυναίκα δεν μπορεί να πέσει έξω φορώντας μαύρο. Η όλη εμφάνιση μεταμορφώθηκε με την εκρού ζακέτα με τα γεωμετρικά prints, η οποία χάρισε και μία ζεστή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) νότα στο ντύσιμο. Τέλος, οι χρυσές vintage λεπτομέρειες στα αξεσουάρ έδωσαν έναν αέρα και ένα class από άλλη εποχή και ανέβασαν την αυτοπεποίθησή μου στα ύψη. Κορίτσια, πάντοτε να έχετε στο νου σας πως η υπερβολή θέλει πολλή προσοχή για να είναι καλόγουστη, Οπότε, ο εύκολος δρόμος για ένα σικάτο αποτέλεσμα είναι συνήθως η απλότητα. Αυτά.

















Photos by Eva Kar.

Κολάν από τα Calzedonia, tank top από τα εγχώρια Bsbfashion, ζακέτα από το αγαπημένο μου The infinity concept. Γυαλιά Rayban, παπούτσια Converse, τσάντα Marc Jacobs, δαχτυλίδι σε vintage αισθητική Accessorize (με 70% έκπτωση, μην το χάσετε). 

1 comment:

  1. πολύ όμορφος συνδυασμός! οι ζακέτες με τα γεωμετρικά σχήματα είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια αυτή την εποχή! περιμένω το επόμενο post! kisses

    ReplyDelete

Your thoughts