04/03/2015

Personal Style Monday_15: The one about the winter pastels





Και ναι! Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που τα απογεύματα γίνονται πιο φωτεινά, η μέρα μεγαλώνει και ταυτόχρονα ο ουρανός γίνεται πιο γαλανός και το αεράκι πιο ευχάριστο. Είναι εκείνη η εποχή που η Σαρακοστή προμηνύει την έλευση της άνοιξης, του Πάσχα και, εν συνεχεία, του καλοκαιριού. Αχ, πόσο μου αρέσει αυτή η εποχή! Οι μεγάλες μέρες, οι ανοιξιάτικες μυρωδιές και η φύση που ανθίζει και μαζί της ανθίζει και η διάθεσή μου. Γιατί, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες νιώθω ευγνώμων. Ξεχνάω τις σκοτούρες μου -όποιες και αν είναι αυτές κάθε χρόνο τέτοιον καιρό- και νιώθω μία απέραντη ευγνωμοσύνη που υπάρχω, που είμαι υγιής και που πλαισιώνομαι από ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν.

Φυσικά, μία τέτοια θετική αλλαγή στη διάθεσή μου δεν μπορεί παρά να επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές μου. Τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και τα έντονα και λαμπερά αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν την ανεβασμένη μου ψυχολογία, ενώ οι ζεστές και χουχουλιάρικες υφές με προσγειώνουν στην πραγματικότητα, την οποία πολύ ορθά ο λαός αποτύπωσε στην παροιμία: 'Μάρτης γδάρτης...'. Τέλος, οι λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα έδωσαν μία παιχνιδιάρικη και συνάμα sexy νότα. Αποτύπωσαν, με λίγα και απλά λόγια, το πως ακριβώς αισθάνομαι αυτές τις μέρες. 

Υ.Γ. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο outfit, το οποίο αποτελείται από παστέλ αποχρώσεις (dusty pink, ζαχαρί, λευκό), δεν είναι αποτρεπτικό για το χειμώνα. Αντίθετα, θα μπορούσε άνετα να φορεθεί και μέσα στη βαρυχειμωνιά, μιας και τα pastel shades ήταν hot τάση την περίοδο AW 2014-2015.





Photos by Eva Kar.

Παντελόνι και πουλόβερ Zara, δαντελωτό φανελάκι από προσωπική συλλογή, τσάντα Marc Jacobs, σκουλαρίκια-δαχτυλίδια Accessorize, hand cuffs Furla, παπούτσια Converse all star.

3 comments:

  1. όντως η Άνοιξη είναι η εποχή που φέρνει αισιοδοξία και ένα χαμόγελο όταν περπατάς στον ήλιο! Είναι και η καλύτερη εποχή για τα πολύχρωμα φουλάρια μου που περιμένουν να τα φορέσω!!!
    πολύ ωραίες οι επιλογές σου και πάλι!
    φιλιαα

    ReplyDelete
  2. Τελειες φωτογραφιες και look αγαπω τα nudes και τα παστελ!!! Εισαι πανεμορφη!

    ReplyDelete
  3. Telies fotographies!!!! Absolutely beautiful!!!! :)

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ReplyDelete

Your thoughts