15/12/2014

Personal Style Monday_4: The Sequined One



Πάω στοίχημα πως την ώρα που διαβάζετε αυτό το Personal Style Monday είστε κάπου χουχουλιάρικα. Και στολισμένα. Σε ένα μέρος όπου ακούγονται all time classic χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ή τουλάχιστον σε ένα τέτοιο μέρος θα θέλατε να είστε (αυτό ισχύει για όσες και όσους από εσάς είστε στις δουλειές σας). Γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, τα Χριστούγεννα είναι τόσο κοντά. Οι δρόμοι, οι πλατείες, τα μαγαζιά, οι καφετέριες και γενικά τα πάντα είναι στολισμένα και λαμπερά. Και μυρίζουν γιορτές. Εντάξει, μυρίζουν και μελομακάρονα. Και κουραμπιέδες.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε εσάς, αλλά σε εμένα αυτή η εποχή του χρόνου ξυπνάει μία glamorous διάθεση. Και σε αυτό το ποστ όταν λέω glamorous διάθεση δεν αναφέρομαι σε μάξι τουαλέτες και little black dresses (#lbd) συνδυασμένα με θεόρατα τακούνια και clutch bags για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή/και της Πρωτοχρονιάς. Αφενός γιατί είναι νωρίς για κάτι τέτοιο και αφετέρου γιατί έχω στο νου μου μία πιο γενική εορταστική στιλιστική διάθεση που με διακατέχει όλες αυτές τις μέρες. 

Τι ακριβώς εννοώ; Λαμπερά items αρμονικά συνδυασμένα με casual κομμάτια. Για παράδειγμα, ένα φόρεμα ή μία φούστα με παγιέτες φορεμένα -και γειωμένα- με ένα ζευγάρι ugg, ή ένα ζευγάρι αθλητικά -που είναι και της μόδας-, μία chunky ζακέτα ή ένα casual καπέλο. Εναλλακτικά, ένα απλό φόρεμα, ή ένα μακρύ πουλόβερ, συνδυασμένα με ένα sequinned τουρμπάνι ή ένα ζευγάρι ugg με παγιέτες. Ο συνδυασμός αυτός, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας εκπλήξει πολύ ευχάριστα, αφού θα αναδείξει την ιδανική γυναίκα που κρύβετε μέσα σας: glamorous και down-to-earth την ίδια στιγμή! Και για να ξέρετε, αυτές οι προτάσεις μπορούν να ακολουθηθούν όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά όποτε έχουμε ανάγκη για λίγη χρυσόσκονη στη ζωή μας.

Λοιπόν, εγώ σε αυτό το ποστ επέλεξα μία (πολύ, πάρα πολύ) λαμπερή φούστα από τα Topshop και τη συνδύασα με ένα fedora καπέλο σε γήινη και πολύ αγαπημένη χακί απόχρωση, μία ζακέτα με χοντρή πλέξη, ένα απλό top και ankle boots. Το αποτέλεσμα μου φάνηκε αρκετά εντυπωσιακό και μου άρεσε πολύ. Περιμένω και τις δικές σας ιδέες και προτάσεις. 

 Photos by Eva Kar.

Φούστα από Topshop, ζακέτα από τα Primark, τοπ και fedora hat από τα Zara και ankle boots Jeffrey Campbell. 





2 comments:

  1. Πραγματικα το συνολο σου ειναι ο,τι πιο ομορφο εχω δει τις τελευταιες μερες!! Λατρευω τις παγιετες (κ απ οτι καταλαβα κ εσυ χεχε) αλλα κατι με σταματα απο το να τις φορεσω. Ισως επειδη ειναι αρκετα αστρεφτερες κ εκκεντρικες, τις εχω συνδυασει με πιο βραδινα συνολα. Παρολα αυτα, παντα θα ηθελα να εχω την ανεση να κυκλογφορω με τις παγιετες μου απ το πρωι ως το βραδυ, χωρις ομως να φαινομαι υπερβολικη. Ομολογω πως εσυ καταφερες να τηρησεις αυτην την ισοροπια, πραγμα που μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση!
    Σ ευχαριστω πολυ που περασες απο το Fashion Addict

    Keep in touch λοιπον! :)
    Καλη κ δημιοργικη χρονια!!

    http://fashionofad.blogspot.gr/
    xo xo
    Olympia

    ReplyDelete
  2. Συμφωνώ με την Ολυμπία!Έχεις κρατήσει πολύ καλά την ισοροπία,είναι πολύ όμορφο,χωρίς να είναι υπερβολικό! ;-)

    http://thebeautyholy.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Your thoughts